|
Beantly, já vím, že jsi hrdý na to, že dokážeš uvařit, ale myslím si, že pokud se najde někdo kdo to uvaří lépe a chutněji, není třeba se tomu bránit. Nikdo to nebude brát jako tvoje selhání, spíše tě pochválí za to, jak hezky jsi to zvládl zorganizovat. (neber to prosím nijak zle, já to prostě beru podle sebe. Také umím vařit pro pár lidí, ale pro masu na megáči jsem naprosto bez okolků sehnal někoho kdo umí vařit ve velkém. A byli jsme spokojeni. Asi se tě teď dotknu, ale polévky v tvém podání nebyly zrovna v top 10 toho co jsem kdy jedl. Na druhou stranu přiznávám, že ty řízky patřily do top five, :) )
Astralien: Běžná cena guláše od rozumného kuchaře je cca 50 kč/porce. V dnešní době to je už možná více než slušná cena.
|