|
Winitar: Kůzle mám na 100%, ale přemýšlím o tom, že bych ho předem naporcoval, vykostil a naložil, aby byla příprava na srazu co nejkratší a nejjednodušší, i když by mi to pak všichni sežrali:-D Ale připravený by se daly péct výpečky v remosce ( remosku zajistím, pokud je v kuchyňce funkční 230V zásuvka).
A Winísku, neboj. Já se většinou u žrádla držím jak přikovanej, takže se nemusíš bát, že by tam někde vyhořela chata od spáleného masa. A věřím, že takových tam bude víc, kteří budou rádi hlídat kozla ( i když z něj potom moc nezbyde)
Ale samozřejmě nechci nějak narušovat chod srazu, ohrozit zásobu dřeva buřtuchtivým spolusrazovníkům, vypálit chatu, nebo jinak omezit ostatní Dárkejdžáky, takže je to jen na naší vzájemné dohodě a ochotě lidí za sraz odpovědných. Každopádně můžu dovézt maso, jsem schopen ho připravit, upéct ( pokud se někdo nabídne k asistenci, tak nemám nic proti, pokud to nebude Zyr, Holyan, Teranell, Kharg...atd., či podobní všehožrouti:-D) i sníst.;)
Teranell, Kharg...atd. a spol.: Všem se na vědomost dává, že kůzle není dvouletý býk, takže to zase není žádný zázračný extrazdroj tun masa:-D Takže to vidím spíš jako chuťovku k pivku. uvidí se podle chuti na srazu. Ale chtěl bych, aby se dostalo na každého, kdo bude mít chuť. ( hlavně na mě)
|